Cool (és praktikus!) On-the-go felszerelés új anya-anya & babák-híresség csecsemők és gyerekek – anya & babák – People.com

Itt van néhány az én-m kedvenc termékeket, hogy segítsen új moms, bátor, a nagy, rossz világ külső rész a haza. Zsóka Erika Soleil hordozó, $140 ha youre látszó részére egy fuvarozó, amely némileg egyszerűbb, és alacsonyabbak az árak, a Zsóka Erika Soleil fuvarozó, egy nagy lehetőség. Ahol a Bjorn megy a feje fölött, a Zsóka Erika nagyon egyszerű, hogy be és ki, és tervezték, hogy ergonómiailag megfelelő részére mindkettő Ön és én-a csecsemő. Az enyém úgy tűnik, különösen kényelmes, a fuvarozó, és a formatervezési minták, a szórakoztató túl. Udvariasság JJ Cole JJ Cole változó kuplung, $12 a pelenka változó készlet az kuplung (szójáték szándékozott) a légi közlekedés gyors jaunts mindent.Adjunk hozzá egy kis csomag darabos vagy egy darabos és néhány pelenkát, és mindent meg kell változtatni a kis one egy fürdőszoba, egy autó, ölben vagy bárhol van szüksége.

Törekedjünk, hogy anya meg a legrosszabb–a vágás

Mindkettő. Azt hiszem, rájöttem, hogy mennyi én csak ül a kanapén. Odatűzött-hoz ez. igen. Váltottunk több gyorsírni, mint valaha is tudta megmagyarázni az én-m igazi barátok. Volt érzés, így bizonytalan és idegsokkos; túl nehéz számomra, hogy üljön le, és próbálja megfogalmazni, milyen volt érzés, volt, és nem volt biztos abban, hogy ők is akarta hallani. Majd később, futottam egy nő a szülés osztályból a környéken kávézóban. Volt a célja, hogy e-mailt neki, de soha nem volt, és volt tehát boldog-hoz lát őt. Olyan volt, mint fut egy összetörni a plázában.

A 10 legjobb hirdetések 2014 – üzleti bennfentes

8. Cardstore “Világ legkeményebb munkát.” A szuper sajtos, Cardstores #WorldsToughestJob de ad nem szerzés a márka üzenet egy szuper megosztható módon példaértékű munkát. Üdvözlet kártya cég készített hamis munkát ad egy “igazgatója operations” egy újságban, de tartott valódi állásinterjúk keresztül webkamerával. A potenciális megkérdezettek hitetlenkedve nőtt, mint a kérdező felsorolt, munka követelményeinek: 24 óra egy nap nélkül eltörik, és a fizetés nélkül dolgozó. A nagy mutatják, a végén?

Jesse Tyler Ferguson és Julie Bowen megosztani a nevetés “Modern Family” kép a forgatás | Csillag-Set – ABC News

7, a 2014-es Los Angeles-ben. János-Ramirez/AKM-GSI Nicole Kidman és Jason Bateman Shoot “Az családi Fang” Nicole Kidman és Jason Bateman láthatók a hely forgatás jelenetek az az új film “Az családi Fang,” Aug.7, 2014 gyöngy-folyó, New York-i. GC képek/Getty képek Go On-Set, Rhode Island, Woody Allen és az ő új múzsája, Emma Stone író/rendező: Woody Allen látták a készlet-val Emma csecsemő babakocsi kő, augusztus 6-án, 2014. AKM-GSI Peter Dinklage sziklák egy márna és a lézer fegyvert az “Pixel” Peter Dinklage látott gazdaság, amit úgy tűnik, hogy egy hatalmas páncélököl forgatása új filmje, a “Pixel” Torontóban, augusztus 4-én 2014-re.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s